Ulkomatalan verkkosivut uudistuneet

Vuosi 2018 alkaa Ulkomatalassa uudistamisen merkeissä, sillä olemme uudistaneet lehtemme ja logomme lisäksi myös verkkosivumme. Uusitut sivut merkitsevät ulkoasumuutosten lisäksi ennen kaikkea sitä, että jatkossa myös verkkosivuillamme tulee olemaan ajankohtaista luettavaa myös lehtien ilmestymisen välisenä aikana. Toinen uutuus on kommentointiominaisuus: Ulkomatala kokeilee uusilla sivuillaan kommenttityökalua, jolla te lukijat voitte jättää kommenttinne suoraan kunkin artikkelin alle.

Kuten jo etusivulta käy ilmi, ovat lehdet jatkossa vain yksi osa sivujemme sisältöä. Uusimpaan lehteen pääsee aina käsiksi oikealta sivupalkista, ja vanhat numerot löytyvät navigointipalkin ”Lehdet”-kohdasta. Tämä osio täydentyy tammikuun aikana valmiiksi arkistoksi, mutta jo nyt luettavissa ovat numerot vuosilta 2015-2017. Olemme lisäksi luetteloimassa lehtien sivuilla ilmestyneet historiikkijutut erilliseen historiikkiarkistoon, jossa jutut on lajiteltu alus-, varustamo- ja yleisiin historiikkeihin aakkosittain. Tämä osio täydentyy valmiiksi helmikuun loppuun mennessä ja löytyy niin ikään navigointipalkista.

Lehtien ilmestymisen välillä toimitus julkaisee ajankohtaista luettavaa nettisivuillaan. Merkittävä muutos on se, että jatkossa lokikirja ilmestyy kuukausittain internetissä ja poistuu vastaavasti taitetun lehtemme sivuilta. Uusien internet-sivujemme ansiosta pystymme reagoimaan nopeammin erilaisiin ajankohtaisiin uutistapahtumiin ja kertomaan näistä tuoreeltaan sivuillamme. Lisäksi julkaisemme netissä myös kolumneja ja reportaaseja, esimerkiksi matkakertomuksia. Nyt aluksi sivuilla on koeluontoisesti materiaalia viimeisimmästä numerostamme 6/17, mutta tarkoitus on, että jatkossa nettisivuilla ja lehdessä julkaistaan eri sisällöt.

Koska sivumme on rakennettu kokonaan uudelleen, on mahdollista, että uusilta sivuilta löytyy vielä muitakin puutteita kuin mitä yllä on lueteltu. Otamme näistä – kuten uudistuksistamme ja toiminnastamme yleensäkin – mielellämme vastaan palautetta, jota voit lähettää esimerkiksi kommentoimalla tähän alle tai lähettämällä viestiä sähköpostitse tai Facebookissa. Toimituksen yhteystiedot löytyvät aivan sivun yläreunasta ”Toimitus-Yhteystiedot” -sivulta.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *