Ulkomatala tekee paluun

Reilun kahden vuoden hiljaiselon jälkeen Ulkomatala tekee paluun taitettuna pdf-muotoisena verkkolehtenä 20.3. Ensimmäisessä lehdessä aiheina ovat muun muassa kotivesien uudet autolautat Viking Glory ja Aurora Botnia. Jatkossa lehti ilmestyy kolmesti vuodessa 20.3., 20.7. ja 20.11.

Lehteä tehdään jatkossa osin uudistuneella tekijäkaartilla. Vanhasta tiimistä mukana ovat Ilves Id (tuttu vanhasta lehdestä nimellä Kalle Id) ja Olli Tuominen ja uutena toimitukseen liittyy Joonas Kortelainen. Lisäksi lehden teossa on mukana joukko asiantuntevia avustajia. Lehden taitosta vastaa Ilves Id.

Ulkomatala on jatkossakin täysin vapaaehtoisvoimin tehty, merenkulusta ja laivoista kiinnostuneille suunnattu itsenäinen julkaisu. Emme tavoittele nopeimman merenkulun uutismedian titteliä, vaan tavoiteenamme on tarjota lukijoille monipuolinen kattaus hyvin kirjoitettuja ja analyyttisiä artikkeleita niin ajankohtaisista aiheista kuin historiasta.

Kuten ennenkin, otamme mielellään vastaan juttuideoita ja palautetta niin nettisivujen kuin Facebook-sivumme kautta. Nyt lehden aloittaessa uudelleen kuulisimme mielellämme lukijoiden palautetta siitä, mikä Ulkomatalan vuosina 2009-2019 julkaistussa pdf-lehdessä oli hyvää ja mikä huonoa. Minkä tyyppistä sisältöä erityisesti haluaisitte takaisin? Ja onko jotain mikä saisikin jäädä historian lehdille? Sana on vapaa ja kaikki palaute auttaa tekemään Ulkomatalasta paremman.

Ulkomatalan toimitus

Ilves Id, Joonas Kortelainen & Olli Tuominen