Ulkomatalan julkaiseminen päättyy (toistaiseksi)

Ulkomatalan julkaiseminen päättyy ainakin väliaikaisesti.

Kuten lukijat varmasti hyvin tietävät, on Ulkomatala täysin harrastajavoimin ylläpidetty julkaisu. Lehden ydintiimi on vuosien saatossa pienentynyt, mikä on vaikeuttanut julkaisutahdin ja halutun tason ylläpitoa – huolimatta siitä, että meillä on ollut käytettävissämme erittäin taitavia avustajia toimituksen ydinryhmän ulkopuolelta. Samaan aikaan jäljellä olevan ydinjoukon työtilanteiden muutokset ovat jättäneet koko ajan vähemmän resursseja tavoittelemamme laadukkaan verkkojulkaisun tuottamiseen. Nyt on aika tunnustaa, että resursseja Ulkomatalan aktiiviseen ylläpitöön entiseen tapaan ei enää ole, ja Ulkomatalan julkaisutoimita päättyy tästä päivästä lukien.

Ulkomatalan verkkosivut ja kaikki niiltä löytyvä materiaali, mukaanlukien verkkolehdet vuodesta 2009, säilyvät edelleen luettavissa ilmaiseksi. Uutta materiaalia verkkosivuille ei kuitenkaan ole toistaiseksi tulossa. Olemme joulun välipäivien aikana pyrkineet varmistamaan, että nettisivujen arkisto on kaikin puolin kunnossa. Jos kuitenkin huomaatte arkistossa puutteita, niin kuulemme niistä mielellämme. Viestiä voi edelleen laittaa tuttuun tapaan Facebookissa tai sähköpostitse.

Rajallinen merenkulun uutisseuranta jatkuu Facebook-sivuillamme. Tekijätiimin elämäntilanteiden muuttuessa varaamme mahdollisuuden aloittaa Ulkomatalan toiminta uudelleen, mutta mitään aikataulua tälle ei tällä hetkellä ole.

Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta 2020!

Yhteisistä vuosista kiittäen,

Ulkomatala-tiimi:
Olli Tuominen (päätoimittaja), Kalle Id ja Jussi Littunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *